Rijden met Franklin Ballen 21 Februari 2021 – Blended

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)

Hallo en wat fijn dat je erbij bent bij deze, toch wel bijzondere, blended editie van de workshop Rijden met Ballen.

Ik ben Janneke Jansen, Hippisch SportOefentherapeut en Franklin Method Equestrian Trainer. Ik geef al meer dan 15 jaar les op het gebied van houding en zit. Gedurende die tijd heb ik veel ervaringen opgedaan met verschillende hulpmiddelen, zoals gewichten, banden, ballen en sponzen. Vaak kan je bij het juist gebruiken van deze hulpmiddelen een ruiter helpen om snel veranderingen te maken in houding en beweging.

Het gebruik van ballen tijdens het rijden brengt echter ook risico’s mee. Voorzichtigheid is dus geboden!*

In deze leeromgeving heb ik geprobeerd om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de lesdag op zondag 21 februari 2021. We hebben een vol programma deze dag. Omdat we natuurlijk niet in de gelegenheid zijn om je alle ballen te kunnen laten voelen via Zoom, is het handig om de informatie van te voren alvast door te lezen. Op die manier weet je al welke spullen handig zijn om klaar te leggen tijdens de webinars en welke vragen je wilt stellen tijdens de praktijkdag.

De video’s van de webinar blijven tot 1 maart voor je beschikbaar. Het is echter het beste als je er gewoon bij kunt zijn online. Zorg dus voor een goede, stabiele internetverbinding. Een bekabelde verbinding heeft de voorkeur.

Daarnaast is het voor mij erg fijn wanneer je wel je webcam, maar niet je microfoon aan zet tijdens de stream. Zo hebben we tijdens de Zoom meeting geen last van eventuele achtergrond geluiden. Mocht je tussendoor vragen hebben, dan mag je natuurlijk wel je microfoon aanzetten.

Ik raad je aan de volgende materialen bij de hand te houden, mits je deze beschikbaar hebt:

  • 2 ballen met lucht (c.a. 8-10cm). Bv. De oranje Franklin ballen, of soortgelijk
  • 1 rol met lucht. Bv. de blauwe pinda/Franklin mini-rol, of soortgelijk
  • 1 rol met water. bv. de paarse pinda/Franklin fascia rol, of soortgelijk

Indien je deze niet beschikbaar hebt, kun je ook aansluiten met een opgerold paar sokken en een grote handdoek.

Ik kijk er naar uit om met je te werken en wens je alvast heel veel plezier tijdens deze cursus!

*Janneke Jansen en De Ruiterschool zijn niet aansprakelijk voor het verkeerd gebruik van de hulpmiddelen en technieken die tijdens deze cursus worden gedemonstreerd.

 

De Ruiterschool © , About, contact, Privacy Policy, Algemene voorwaarden, Vacatures